Østfold flyttebyrå

 • Åpner sin tredje møbelforretning Danish Design og Caroline Mattsson flytter inn på IBC-senteret torsdag 16. mai.

Åpner sin tredje møbelforretning

På Costa Blanca.

 

ORIHUELA COSTA

I 2007 åpnet Michael Rasch møbelforretningen Danish Design i Torrevieja. Fem år senere i 2012 etablerte de seg i Albir. Nå åpner Danish Design den tredje forretningen på Costa Blanca.

Nå står Orihuela Costa og IBC-senteret på Playa Flamenca for tur. Neste torsdag, 16. mai, åpner de butikken for publikum. Caroline Mattsson (31) får ansvaret for den nyeste etableringen. Hun har jobbet for Rasch og Danish Design tidligere og ble hentet tilbake for å være daglig leder i den nye butikken.

– Michael og jeg har stor tillit til hverandre og jeg er selvsagt glad og stolt over å få ansvaret her. Men enda er det mye som må på plass får vi åpner dørene neste uke, sier Mattsson ivrig.

Sett denne? Torrevieja ble fratatt kvalitetsflagg på strand

IBC-senteret (International Business Center) huser allerede flere skandinaviske næringsdrivende. Her finner du både svensk tannlege, norsk pizzarestaurant, skandinavisk frisør og Costa Blanca Supermercado med stort utvalg av skandinaviske matvarer.

– Jeg har stor tro på at senteret her vil bare få flere og flere besøkende. Allerede er det mange som benytter seg av tilbudene her og vi ser at flere og flere skandinaver kjøper seg bolig i Orihuela Costa. Butikken vår her vil bli et fint tilskudd blant de andre næringsdrivende ved senteret, spår Mattsson.

Den nye butikker er på cirka 150 kvadratmeter og er den første forretningen som åpner i 2. etasje ved senteret. Her er det er lokaler for et titall butikker.

– Varesortimentet vil strekke seg fra sofaer, senger, kjøkkeninnredninger og utemøbler, reklamerer den unge butikksjefen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no