Østfold flyttebyrå

 • Åpnet nok en butikk på Costa Blanca Dave Lowe har gjort det meget godt med sitt konsept siden han startet sin første Siesta Group-butikk i Los Montesinos.
 • Åpnet nok en butikk på Costa Blanca
  Den nye butikken i Altea skiller seg ut med sin eleganse og unike hagemøbler importert fra Vietnam.
 • Åpnet nok en butikk på Costa Blanca
  Denne hagesengen har slått an blant alle kundegrupper, men spesielt skandinaver, som utgjør nesten halvparten av Siesta Group sine kunder.

Åpnet nok en butikk på Costa Blanca

Lowe bare elsker hagemøbler.

ALTEA

Helt siden Dave Lowe startet den første Siesta Group-butikken i Torrevieja for 10 år tilbake, har salget av hagemøbler gått over all forventning. Siden har det blitt fire butikker til, den siste åpnet han i Altea sist mandag.

Det er Lowe selv som tar imot Vikingposten når den kommer på besøk på åpningsdagen. Han kan fortelle at det har vært en travel dag. Mange nysgjerrige har vært innom, og salget har gått bra.

– I dag hadde vi et åpningstilbud med hele 20 prosent avslag på alle møbler, og det er jo noe folk vet å benytte seg av. Folk flest er opptatt av gode og pene hagemøbler, og det er jo ikke så rart med tanke på hvor mye tid man bruker ute og i hagen her på Costa Blanca. 

Han tar oss rundt i den vakre og ryddige butikken som er utsøkt dekorert med palmetrær og grønt gulv. 

– Om dere hadde vært her for en uke siden, ville dere aldri ha trodd vi skulle komme i mål. Vi har jobbet døgnet rundt hele uken for å få alt på plass, og er veldig fornøyde med resultatet. 

Lowe kan fortelle at det hele startet da han kom til Torrevieja som klimaflykting fra Storbritannia for ti år siden. Noe av det første han la merke til var at de fleste hagemøblene han fant til salgs rundt omkring var av dårlig kvalitet og attpåtil veldig dyre. 

►►Trenger du leiebil i Spania i sommer? Gjør et søk og finn din bil her

– Jeg er selv veldig kresen når det gjelder alle slags møbler, og tenkte at her var markedet åpent for nye produkter. I Vietnam, hvor vi importerer alt vi selger fra, lager de helt unike hagemøbler. 

Kvaliteten ligger høyt over det vanlige, og prisene er gode. Det er grunnen til at butikkene våre har mottatt så mye oppmerksomhet. Men god kundeservice er like viktig, og her er vi sterke. Vi legger stor vekt på å levere møblene til rett tid, ingen skal sitte hjemme hele dagen å vente på oss. Sier vi klokken ti på morgenen, er vi der da. Det er grunnen til at vi leverer alt selv, slik kan vi ha full kontroll og være sikker på at ting blir levert etter avtale.

Nesten halvparten av kundene til Siesta Group er skandinaver, en kundegruppe Lowe setter stor pris på.

– I begynnelsen var det stort sett bare nordmenn i denne gruppen, men i de siste par årene har vi også fått mange svenske kunder. Grunnen til at jeg liker denne gruppen kunder så godt, er at de vet akkurat hva de vil ha, og bestemmer seg fort. Det er lite frem og tilbake der i gården og de kaster ikke bort mange timer inne i en butikk for å vurdere hva de vil ha. 

Selv om 20 prosent avslag bare gjaldt på åpningsdagen, understreker forretningsmannen at de er fleksible på priser.

– Hovedsaken for oss er at kunden går herfra med et godt inntrykk, for da vil de komme tilbake. Vi tenker alltid på lang sikt, og er det noen som klager på prisen, blir vi som regel enige. Og er det kunder som ønsker en stol, bord eller sofa fra forskjellige sammenhenger, så prøver vi så godt vi kan å fikse det. Vi strekker oss langt for kundene, nesten alt er mulig hos oss, avslutter Lowe.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no