Østfold flyttebyrå

 • Ambulanse mistet pasient, ble funnet igjen bevisstløs i en grøft

Ambulanse mistet pasient, ble funnet igjen bevisstløs i en grøft

Ambulansepersonell på Costa Blanca testet positivt på narkotikabruk - kreves oppsagt.

BENIDORM

Natt til tirsdag denne uken var det bråk i Benidorm, fire engelskmenn havnet i krangel og en av dem ble alvorlig skadet. Politiet rekvirerte en ambulanse som skulle frakte mannen fra «det engelske kvarteret» til sykehuset i Villajoyosa, skriver Informacion.

Da politiet noen timer senere ba sykehuset om opplysninger om pasienten, visste hverken akutten eller sentralen noe om den britiske pasienten. Ambulansen hadde «mistet» pasienten underveis og hverken sjåføren eller hans medhjelper hadde rapportert det inntrufne. 

Politiet oppsøkte de to og ba om forklaring. De fortalte at pasienten hadde våknet opp, startet å lage bråk og skal ha blitt voldelig mot den ene av dem. Da den andre stanset ambulansen for å hjelpe til, skal pasienten ha rømt. 

Sett denne? Pasient falt ut av sykebil i fart - ble alvorlig skadd

Politiet startet umiddelbart søk etter engelskmannen som ble funnet bevisstløs i en grøft, ikke langt fra der ambulansepersonalet sa de hadde mistet ham. Politiet rekvirerte nok engang ambulanse og fikk mannen på sykehus.

Politiet reagert på oppførselen til ambulansesjåføren og den medhjelperen og foretok en narkotest. De to testet positivt på marihuana og kokain. Begge ble anholdt av politiet for å ha undratt seg plikten til å hjelpe.

De risikerer også tiltale for å ha kjørt i ruset tilstand. Og nå krever helsemyndighetene at selskapet hvor de to er ansatt gir dem sparken. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no