Østfold flyttebyrå

 • Avlyser Spansk-Norske dager Arrangørene Siegmund Watty (bildet) og Erland Dalen har ikke noe annet valg enn å avlyse årets Spank-Norske dager på grunn av corona-pandemien.

Avlyser Spansk-Norske dager

Etter samtaler med kommunen og samarbeidspartnere.

ALFAZ

– Hverken artister eller arrangørene har anledning å reise til Spania på grunn av corona-karantenen som gjelder i Norge. I tillegg kanselleres mange flyavganger fra Norge til Spania, derfor er det ikke lenger mulig å planlegge ting forsvarlig, skriver arrangørene Erland Dalen og Siegmund Watty i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Det blir kun en liten markering av den tradisjonsrike festivalen i Alfaz del Pi.

– Fredag 16.oktober blir det utstilling og en mini-konsert i Casa de Cultura. En minikonsert med den unge pianisten Luis Cabello fra Alicante i auditoriet og fortsetter med utstilling i utstillingssalen av Casa de Cultura. Hans-Petter Fjugstad samler en rekke spanske og norske billedkunstnere fra området, heter det videre i pressemeldingen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Grei start for mandagsmarkedet

Til tross for pandemi, svikt av turister og et Spania som er merket illrødt, har det vært godt besøk for det nystartede mandagmarkedet på restaurante Los Angeles i urbanisasjonen Los Angeles i Torrevieja.

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no