Østfold flyttebyrå

 • Ble igjen i bobilen

Ble igjen i bobilen

Det er fortsatt flere bobilturister igjen på Costa Blanca.

TORREVIEJA

De aller fleste vendte hjem da Spania satte i verk de strenge tiltakene mot spredningen av coronaviruset. Men noen er fortsatt igjen og flere sier de ikke kommer til å dra fra Spania, skriver Informacion.

Det er særlig turister fra Storbritannia, Irland og Mellom-Europa som fortsatt holder stand.

De fleste bobilturistene installerer seg på campingplasser, mens andre parkerer på «ledige plasser» på første linje mot havet. Det siste er for eksempel tilfellet langs kysten av Torrevieja og Agua Amarga i Alicante. 

Lokalpolitiet beordret stenging av campingplassen Pinet i La Marina forrige uke. De har imidlertid godkjent at de som av forskjellige årsaker ikke har forlatt stedet kan bli i sine bobiler og campingvogner. Nye slippes ikke inn. 

I Torrevieja kan lokalpolitiet kun be disse turistene respektere påbudet om å holde seg inne i kjøretøyene. De kan kun sanksjonere om turistene plasserer ut bord og stoler. 

Det er likevel mange av disse bobilturistene som tar ut stoler og solsenger når været tillater det og nyter utsikten i første linje mot Middelhavet. 

Mange av de fastboende irriterer seg over at bobilene okkuperer steder der de er vant til å gå på turer. Ved cala de la Zorra har enkelte beboere sperret av området med store steiner for å hindre at bobilene parkerer på første linje.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no