Østfold flyttebyrå

 • Ble med på festen Rundt 150 nasjonaliteter møtte opp på den 11. utgaven av Internasjonal Dag.
 • Ble med på festen
  I Sjømannskirkens stand var stemningen ekstra god, og her var vaflene like populære som tidligere år. Einar Handeland (t.v.) og Erik Andre Faye Lindvig.
 • Ble med på festen
  Det norske selskapet MYA var med på begivenheten for første gang for å informere om alt som kan gjøres av begivenheter på Costa Blanca. Fra venstre, Stig Totland, Torill Bjørgan og Henrik Holm.

Ble med på festen

Mange nordmenn bidro under Internasjonal Dag.

 

ALFAZ DEL PI

Etter at begivenheten ble avlyst på grunn av dårlig vær uken før, åpnet begivenheten med brask og bram sist søndag.

Det kommunale sportsanlegget var fylt med mennesker da den 11. utgaven av Internasjonal Dag åpnet klokken 11.00. Ordføreren var selvfølgelig til stede og ønsket alle velkommen. 

– Vi er veldig stolte av dette arrangementet som så godt gjenspeiler det internasjonale samfunnet i Alfaz. Mens det på mange andre steder ofte skaper problemer når så mange forskjellige kulturer samler seg, opplever vi det stikk motsatte. Noe denne dagen er et godt symbol på. 

Over 50 institusjoner og foreninger var med, og standene stod plassert på rekke og rad rundt sportsanlegget. En av dem var MYA, som blant annet tilbyr forskjellige sportsleire på Costa Blanca.

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? FInn hjelp i vår bransjeguide her

– MYA har stand her for første gang, og vi informerer folk om alt det som kan gjøres i området. Her ligger alt til rette for alle, om det gjelder sportsleire eller bare ferie. Jeg vil gjerne bruke anledningen til å takke kommunen i Alfaz for dette flotte arrangementet. De stiller alltid opp og er til stede blant folk, som i dag. 

Den norske klubben Costa Blanca var også representert, og der stod styreleder Arne Flaten og Bjørg og Erling Kaspersen.

– Dette er gøy, spesielt nå som folket strømmer på, sier Bjørg Kaspersen. Det overrasker meg å se hvor mange norske stands det er her i dag, det er jo norske flagg overalt! Vi er her for å informere om tilbudene til Klubben, og fordelene ved å bli medlem. Det pleier å være ganske mange som kommer innom, og vi håper på det samme i dag. 

Sjømannskirken var også representert, og tilbydde blant annet sine populære vafler med syltetøy. 

– De går fort unna, smiler Erik Andre Faye Lindvig. Vi åpnet for bare noen minutter siden, og har allerede solgt ti vafler! Halvparten har spanjoler kjøpt. Problemet er kaffen. Spanjoler vil ofte ha kaffe med sukker, men det siste glemte vi, men det får gå. Det er gøy å være her på en slik dag som denne. Mange nye som gamle fjes å se.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Slik feirer nordmenn påsken i Spania

Tradisjonell norsk påskeferie er gjerne lange skiturer i fjellet med appelsiner og Kvikk Lunsj i ryggsekken. Men hvordan feirer nordmenn påsken i Spania? 

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no