Østfold flyttebyrå

 • Norsk kunstner ga Frivilligsentralen veggmaleri Daglig leder ved Frivilligsentralen, Berit Lønhøiden, og kunstner Hans Petter Fjugstad med et par av de 12 bildene som skal henges opp på Frivilligsentralen til helgen.
 • Norsk kunstner ga Frivilligsentralen veggmaleri
  Dette veggmaleriet er noe av det største maleriet kunstner Hans Petter Fjugstad har produsert. Det ”henger” i gangen inn til Frivilligsentralen i Alfaz.

Norsk kunstner ga Frivilligsentralen veggmaleri

Lørdag er det kunstutstilling i Alfaz.

ALFAZ DEL PI

Lørdag 26. januar klokken 14 åpner kunstutstillingen på Frivilligsentralen i Alfaz. Deler av inntektene kunstner Hans Petter Fjugstad får ved salg av sine malerier, går direkte til hjelpearbeidet Frivilligsentralen driver med blant trengende i Alfaz.

I tillegg har Fjugstad brukt cirka 50 timer på å male et flott veggmaleri på murveggen ved inngangen til Frivilligsentralen. Sannsynligvis det største veggmaleriet i Alfaz.

- For meg var det helt naturlig å donere et veggmaleri og deler av inntektene ved slaget til kunstutstillingen jeg skal ha her til helgen til Frivilligsentralen. Da jeg kom til Spania for to år siden var mitt aller første prosjekt sammen med Frivilligsentralen. Jeg har jobbet sammen med dem hele tiden. Lokalene her er flotte kulisser for en kunstutstilling, sier Hans Petter Fjugstad til Vikingposten.

Lørdag og søndag fra klokken 14 til 18 er det altså mulig å se, og kjøpe, bilder av Fjugstad på Frivilligsentralen.
Lørdag er det vernissasje, med forfriskninger, kaffe og vafler.

Kunstner Fjugstad vil selvsagt være til stede sammen med 12 – 15 bilder. Bildene varierer både i størrelse og pris. Man kan handle seg et kunstverk fra 100 euro og oppover.

- Er det noen som synes at veggmaleriet er fint, kan jeg selvsagt male et liknende på lerret. Neste utstilling jeg skal ha er til sommeren. I Stavern. Etterpå skal jeg til Frankrike og ha en høstutstilling der. Salget av bilder går bra for tiden. Jeg har mye besøk i studioet mitt i Altea. Nå får vi bare håpe på god respons hos Frivilligsentralen, sier Fjugstad

Daglig leder ved Frivilligsentralen, Berit Lønhøiden, er veldig fornøyd med at Hans Petter Fjugstad vil holde en kunstutstilling hos dem.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no