Østfold flyttebyrå

 • Dette er Norwegians statusrapport om flykaoset etter uværet

Dette er Norwegians statusrapport om flykaoset etter uværet

Bare to av åtte strandede fly klarert. 

GRAN CANARIA

- Våre teknikere har jobbet i hele natt og har klargjort to av de åtte flyene som har vært strandet i Las Palmas. Disse to flyene flyr til Bergen og Gøteborg nå i morgentimene. Vi forventer også å ha klargjort to nye fly før kvelden, og så håper vi at de fire siste er klare senest onsdag morgen, opplyser Norwegian.

Samtidig har selskapet satt inn en Dreamliner og en 747 i full sving med å hente hjem passasjerer. Disse flyene har en kapasitet på 344 og 455 passasjerer, og i natt fløy disse hjem 790 passasjerer til Oslo.

- 747-en returnerer fra Oslo til Las Palmas i ettermiddag. I tillegg har vi flere andre såkalte «recovery flights» i løpet av dagen som skal fly strandede passasjerer hjem. Det dreier seg om flere ulike destinasjoner.

- Vi vet at dette har tatt tid og forstår kundenes frustrasjon. Til sammen har vi hatt noen tusen passasjerer strandet på Kanariøyene, men dette er en situasjon som har rammet flere flyselskaper, ikke bare Norwegian. Så det har gjort situasjonen der nede ekstra krevende, skriver Norwegian og ber kunder som reiser charter om å forholde seg til informasjonen de får fra sin reiseoperatør.

De kan også holde seg oppdatert om siste status på selskapets nettsider.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no