Østfold flyttebyrå

 • Dizzie-Gunstrøm kommer med god stemning i bagasjen Tor Erik Gunstrøm har med seg mesterkokken og tryllekunstneren Frederico de la Fiasco.

Dizzie-Gunstrøm kommer med god stemning i bagasjen

Tidligere Dizzie Tunes-medlem og trommis Tor Erik Gunstrøm lover god stemning og mye humor når han kommer til La Manga og Costa Blanca nå i februar.

SKIEN/TORREVIEJA

Showet «Tor Erik Gunstrøm…med Rainbow på slep» har gått for fulle hus og stormende jubel høsten 2018 i Norge. 13. og 14. februar kommer 

Gunstrøm med forestillingen Spania.

– Jeg har kun vært på fastland-Spania i forbindelse med et Middelhavs-cruise tidligere. Så har det vært flere turer til Kanariøyene, men nå gleder jeg meg til å treffe skandinaver i Spania, sier Tor Erik Gunstrøm på telefon fra Skien.

75-åringen ligger ikke på latsiden og har mange jern i ilden. For tiden er det blant annet boksigneringer som står på programmet.

– Jeg har nettopp gitt ut en biografi. Den selger godt og det har blitt en del signeringer den siste tiden. Jeg vil legge inn et par ekstra fridager når jeg først er på reise. Da blir det litt avslapning og å skrive manus til et nytt sommershow som vil gå i Tønsberg til sommeren. Heldigvis har jeg nok å henge fingrene i, sier Gunstrøm.

– Showet blir et gjensyn med blant andre mesterkokken og tryllekunstneren Frederico de la Fiasco. Et stand-up show med sketsjer, hvor Rainbow bidrar med musikk mellom innslagene, avslutter Tor Erik Gunstrøm.

På La Manga 13. februar er forestillingen utsolgt. På restaurante Cucalos 14. februar (Orihuela Costa), samme sted som Terje Tysland og Reidar Larsen hadde konsert sensommeren 2018, er det fortsatt billetter. De koster 25 euro.

Denne saken handler om

Kommentarer



På forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no