Østfold flyttebyrå

 • Dyremottaket i Torrevieja trenger personer som vil adoptere Byråd Carmen Morate hadde med seg en piraya som trenger et nytt hjem under pressekonferansen.

Dyremottaket i Torrevieja trenger personer som vil adoptere

Etter politiaksjon.

 

TORREVIEJA

I forbindelse med at Guardia Civil gikk til aksjon mot en organisert kriminell gruppe bestående av 30 personer ble en rekke dyr beslaglagt. Dyrene ble brakt til dyremottaket i Torrevieja. 

Byråd Carmen Morate setter pris på tilliten fra Guardia Civil og rettsvesenet som har overlatt ansvaret for disse dyrene til kommunen.

Det er gitt tillatelse til at kommunen aktivt søker etter noen som vil adoptere dyrene. Eneste betingelse er at hver adopsjon må godkjennes av en dommer. 

Dyrene det dreier seg om er 13 voksne hunder av rasen spansk galgo, ti valper, en rottweiler, en podenco (ibizahund), en mini-dobberman, i tillegg til tre hester, en fritte også kalt tamilder og en piraya. 

Morate sier i en uttalelse at det viktig å få adoptert bort dyr fra mottaket nå, ettersom disse dyrene kommer i tillegg til de som allerede befinner seg der. I gjennomsnitt er det rundt 35 dyr på mottaket til vanlig. 

De som er interessert i å adoptere kan henvende seg på e-post til proteccionanimal@torrevieja.eu, besøke facebooksiden til Concejalía de Protección Animal de Torrevieja eller besøke dyremottaket i calle Nenúfares s/n (uten nummer).

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no