Østfold flyttebyrå

 • Endelig er sommeren her! Mange nøt livet på stranden i det gode sommerværet tirsdag.
 • Endelig er sommeren her!
  Lille Yuliuni, Ivan og Nathalia fra Ukrania tok seg en pause på en benk etter mange timer på stranden.

Endelig er sommeren her!

Etter en vår med usedvanlig dårlig vær, ser det ut som om sommeren endelig har kommet for å bli på Costa Blanca.

ALBIR

De fleste som har bodd i Spania i mange år er enige i at denne våren har vært preget av særledes dårlig vær. Men nå har sommervarmen endelig kommet med over 30 varmegrader over store deler av Costa Blanca. 

– Denne uken har det vært mye trafikk her på strandpromenaden, folk har kommet på stranden veldig tidlig på morgenen, og de har hatt med seg alt de trenger for å tilbringe hele dagen på stranden, sier Nathalia Brake, som selger brus og iskrem i en kiosk like ved stranden. 

– Mange kommer innom for å kjøpe en is eller noe å drikke, og det setter jeg stor pris på, for salget har stort sett vært dårlig helt siden kiosken åpnet for noen uker siden.  Men jeg vil tro at det vil bli mange flere å se fremover, spesielt etter den 24. juni og feiringen av San Juan. Skolene stenger jo som regel rundt den 22. Juni, og da pleier det å bli trangt om plassen på strender over hele Spania. Vi får bare håpe at det gode været holder seg, for etter alt det ustabile været vi har hatt i vinter og i vår, sitter man med følelsen av at godværet plutselig kan forsvinne når som helst. 

Sett denne? Norsk forretningsmann i trøbbel 

Like bortenfor står en gruppe svensker, som har tatt en pause fra en lang morgen med sandvolleyball. 

– Vi er fra Karlstad og kom hit på ferie på lørdag, sier Elsa Salomonsson. Vi storkoser oss, spesielt i dag som været er så flott. Det er en stor forskjell fra de siste dagene, da været har vært nokså ustabilt. Det er første gang vi er i Albir, og vi har allerede lyst til å komme tilbake. 

På stranden er det ennå god plass, men mange av solsengene er opptatt, og flere er ute i vannet og bader. På en benk litt over stranden sitter Nathalia, Ivan og lille Yuliuni fra Ukrania og nyter utsikten til havet. 

– Vi kom tidlig til stranden i dag tidlig og har allerede vært her i flere timer, og nå tar vi en pause for å gå og spise, sier Ivan. Det er bare deilig å være i Albir i dag. Vi har vært her flere ganger før på ferie, og elsker denne byen. Vi var ikke så heldig med været de første dagene, men i dag er alt bare helt perfekt. Solen står høyt på den blå himmelen, og vannet er ikke kaldt. Vi håper dette gode været vil fortsette resten av ferien.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no