Østfold flyttebyrå

 • Fastighetsbyrån åpnet sitt nye hovedkvarter Det nye lokalet har flere skandinaviske ansatte, deriblant Niklas Löfroth, som for litt siden sa opp sin stilling på Alfaz del Sol for å fortsette karrieren sin hos Fastighetsbyrån.
 • Fastighetsbyrån åpnet sitt nye hovedkvarter
  Javier Vicente Acosta leder Fastighetsbyrån sitt nye kontor i Albir.

Fastighetsbyrån åpnet sitt nye hovedkvarter

Tidligere denne måneden åpnet Fastighetsbyrån sitt nye hovedkvarter ved inngangen til Albir.

ALBIR

Det flotte og lyse lokalet består av to etasjer på hele 160 m2, og er innredet i skandinavisk stil, som symboliserer kundegruppen selskapet ønsker å tiltrekke. Sjefen på det nye kontoret derimot, er spansk.

– Jeg jobbet for Costa Blanca Booking i mange år, og er lommekjent i området, smiler Javier Vicente Acosta. Jeg snakker selvfølgelig også svensk, siden jeg har bodd i Sverige. Jeg skulle egentlig være der i bare to år, men jeg fant kjærligheten og trivdes så godt jeg ble der i hele ti. Når man har små barn er alt så mye enklere når man bor i Sverige. Alt er så godt organisert, mens her i Spania er det mye mer kaotisk. 

Området Fastighetsbyrån i Albir representerer går fra Villajoyosa til Denia. Selskapet har en klar filosofi.

– Vi undersøker alle papirer og alt som skal til før vi legger ut en bolig på markedet. Vi bruker mange ressurser på godt markedsføringsmateriale, som for eksempel bilder og videoer som er av ypperste kvalitet. Vi legger alt til rette for at ting skal være så enkle som mulig for kunden. Når vi legger ut et en bolig, kan kunden ta et virtuelt besøk, gå gjennom hele huset bit for bit, akkurat som om han var der. Og ønsker han å kjøpe boligen, kan faktisk salget gjøres så å si på dagen. 

Sett denne? Så mye låner nordmenn i gjennomsnitt til feriebolig i Spania

Grunnen til at selskapet nå har flyttet til et nytt lokale i samme by, er at det ønsker å synligjøre seg i større grad.

– Dette lokalet er bare helt fortreffelig, sier Vicente Acosta, og blir sett av mange hundre forbipasserende hver dag. I tillegg er det mye større enn det forrige, og mye lysere. Dekoren er selvfølgelig skandinavisk.

For Fastighetsbyrån satser hovedsakelig på et skandinavisk publikum. 

– Våre kunder har stort sett den samme profilen. De er ute etter et trygt kjøp, og de fleste er mennesker i midten av femtiårs-alderen, som begynner å planlegge pensjonisttilværelsen. De ønsker å kjøpe en feriebolig, hvor de kan tilbringe store deler av vinteren. Men vi har også sett oppgang i etterspørselen fra den yngre generasjonen, som i dag foretrekker å kjøpe seg en feriebolig på Costa Blanca istedenfor en hytte i sitt eget land. 

Det nye kontoret har ni ansatte ansatte, blant dem Niklas Löfroth, som tidligere jobbet på Alfaz del Sol.

– Det var rart å slutte i jobben min der oppe, men tiden var inne for å prøve noe nytt, og dette ser jeg på som en god utfordring, sier den godlynte svensken. For meg er jo dette en helt ny verden, så det er mye å sette seg inn i, men så langt trives jeg veldig godt.
 

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no