Østfold flyttebyrå

 • Flere hundre møtte opp på kreftmarsj Allerede en time før marsjen startet, var sportsplassen full av mennesker som gledet seg til å delta i marsjen. 
 • Flere hundre møtte opp på kreftmarsj
  Ellen og Nils Høie deltok i marsjen for femte gang.

Flere hundre møtte opp på kreftmarsj

Det var mye liv og røre på sportsplassen sist søndag da kreftmarsjen ble arrangert for 11. gang.

LA NUCIA

Det var foreningen mot kreft i La Nucía i samarbeid med rådhuset som arrangerte den solidariske marsjen. Målet med begivenheten var å skaffe økonomiske midler for å bekjempe kreft, som i sin helhet går til foreningen mot kreft i La Nucía og Asociación Anemona (selvhjelpsgruppe for kvinner med brystkreft i Marina Baixa). 

Allerede en time før marsjen startet var parkeringsplassen stappfull av biler og sportsplassen dekket med mennesker. Mange hadde tatt med seg hundene sine, andre hadde tatt med hele familien.

To av de oppmøtte var Ellen og Nils Høie, som gikk marsjen for femte gang.

– Dette har blitt en tradisjon for oss, smiler Ellen Høie. Vi kommer fordi vi synes det er en fin måte å støtte kreftsaken på, og stemningen er alltid like god. Dessuten er det en fin anledning til å komme seg ut i tillegg til at man møter mange glade mennesker. Dette er virkelig en flott begivenhet. 

Marsjen startet klokken 10.50, tjue minutter etter planlagt tid. Pensjonistparet var forberedt på å gå hele marsjen, som pleier å vare en halvannen time. 

– Det er ikke noe problem, det er et lett terreng å gå i, og vi er i god form. Dessuten har vi jo kjøpt lodd, så vi må jo finne ut om vi har vunnet. Trekningen foregår på den andre enden, når marsjen er over.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no