Østfold flyttebyrå

 • Forbereder årets høydepunkt

Forbereder årets høydepunkt

Sender opp spektakulært fyrverkeri til 80.000 euro.

ALTEA

10. august er det klart for utgave nummer 33 av Alteas årlige begivenhet, Castell de L’Olla.

Dette er uten tvil årets store fest som pleier å tiltrekke rundt 50.000 mennesker. Strendene fylles opp med folk fra tidlig på dagen. Alle vil sikre seg en plass som kan bli vanskelig å finne om man dukker opp etter klokken 19.00 på kvelden. Hele familier samler seg med nistekurv og alt som trengs for å overvære et spektakulært fyrverkeri som varer i nesten en halvtime. 

– Dette er noe alle som er født og oppvokst i Altea har i blodet, og noe de ser frem til hvert år, sier Ángel Rodríguez Sánchez, en av arrangørene. Det ligger uendelig mange timer jobb bak dette, men resultatet er alltid like bra. Det kommer folk fra hele Spania for å overvære begivenheten, som ofte har mange kjente personligheter som gjester på selve festen.

Den foregår på plassen kommunen eier rett bak Hotel Villa Gadea, som ligger foran L’Olla-stranden. Alle som er noe i Altea deltar på denne begivenheten, i tillegg til venner av arrangørene og presse. Det er en stilig begivenhet med treretters middag, taler og god musikk frem til selve fyrverkeriet finner sted ved midnatt. 

– Rundt 350 mennesker deltar på middagen. Det er noe helt spesielt å være der den kvelden. Maten er alltid like god, og stemningen magisk. 

Alle er velkomne til å se fyrverkeriet, som kan bli sett veldig godt fra alle kanter langs stranden, til og med fra gamlebyen i Altea og mange andre steder. 

– Noen ser det også fra båter på havet. Det er også veldig vakkert å overvære fyrverkeriet derfra siden plattformene fyrverkeriet blir sendt opp fra står ute på vannet. 

Nytt i år er materialer som respekterer naturen.
– Dette har vi jobbet mye med, og bruker biologisk nedbrytbare produkter. Dette er noe vi vil fortsette å legge fokus på, og regner med at vi er enda bedre på dette feltet neste år. 

Etter at fyrverkeriet er over, vil det bli levende musikk og dans på området bak hotellet for de som ønsker å være med på det. Inngangen er gratis, man må bare betale for drinker. Det anbefales å sette igjen bilen hjemme, for allerede fra ettermiddagen av, vil det være umulig å finne et sted å parkere.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no