Østfold flyttebyrå

 • Fortsetter med daglige søk etter Henry (20) Det letes daglig etter Alejandro Jiménez Martín i områdene på Orihuela Costa hvor man tror han kan være.
 • Fortsetter med daglige søk etter Henry (20)
 • Fortsetter med daglige søk etter Henry (20)
  Andres Jiménez Martín har ikke hørt fra broren sin siden nyttårsaften.

Fortsetter med daglige søk etter Henry (20)

Broen: - Vi aner ikke hva som har skjedd.

ORIHUELA COSTA

Guardia Civil, naboer og venner fortsetter å lete etter Henry Alejandro Jiménez Martín, 20-åringen som forsvant fra Oriuela Costa 1. nyttårsdag.

Martín, som opprinnelig er fra Colombia, men har bodd de siste 13 årene her i Spania, forsvant etter at han hadde hatt en krangel med en romkamerat.

Tirsdag ettermiddag var det nytt søk etter 20-åringen i parken bak supermercado Aldi på Los Altos. Det ble søkt i tunneler, busker og kratt, men uten resultat.

– Vi har lett etter Henry siden 2. januar. Jeg fikk en melding fra han nyttårsaften hvor han ønsket meg godt nytt år. Siden har telefonen hans vært avstengt, forteller Andres Jimenez Martin, som er storebroren til Henry til Vikingposten.

Henry hadde tilbrakt nyttårsaften sammen med noen venner i sitt hjem i Orihuela Costa og at han forlot ved 09-tiden på morgenen 1. nyttårsdag etter en krangel. 

Ved 21-tiden på kvelden ble han sist sett i Cabo Roig-området. Siden har han vært søkk vekk. 
– Mamma og familien er fullstendig knust. Vi aner ikke hva som har skjedd, sier broren. Nå håper vi så mange som kan vil delta å lete etter broren min. Vi er veldig takknemlig for alle som har støttet og hjulpet oss så langt.

Vil man delta i søket er det samling på parkeringsplassen ved kjøpesenteret Zenia Boulevard hver dag klokken 9 og klokken 16.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no