Østfold flyttebyrå

 • Full krangel om kvaliteten på badevannet

Full krangel om kvaliteten på badevannet

Hevder parti farer med løgn.

ALFAZ DEL PI

Hver eneste uke bli kvaliteten på badevannet kontrollert og kontrollene viser at kvaliteten er utmerket på Racó-stranden i Albir (Alicante). Talsmann for kommunen, Toni Such, har tallene fra kontrollene klare når han imøtegår kritikken som har kommet fra Partido Popular.

– I sosiale medier har lederen av PP i Alfaz, Mayte Huerta, drevet en kampanje for å sette kommunen i vanry gjennom å manipulere informasjon, sier Such i en uttalelse.

Han hevder at lederen for PP har brukt deler av rapporten om vannkvaliteten i juli måned og sier det er opplagt at virkeligheten ikke stemmer med hennes beskrivelse.

– Som filosofen sa det så godt, det er ekstremt lett å fornærme og å forføre, sier han og viser til PP-lederens bruk av sosiale medier, hvor han mener det er lett å så tvil.

– Fru Huerta lanserer der lykkelig sine løgner, som vi ikke har til hensikt å la stå uimotsagt og vi forsikrer om at kvaliteten på vannet på Albir-stranden er utmerket, sier Such i en pressemelding, og legger til at dette ikke er noe han hevder, men vannmyndighetene i Dirección general de Aguas.

– De har sendt resultatene fra sine kontroller og jeg har ikke mer å legge til, sier Toni Such. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no