Østfold flyttebyrå

 • Gir opp i Alfaz del Pi, starter på nytt i La Nucia Meizi Lin og Tony Zizza ser frem til å åpne sin nye kinesiske restaurant i hovedgata i La Nucia.

Gir opp i Alfaz del Pi, starter på nytt i La Nucia

Meizi Lin og Tony Zizza stenger restauranten Pasta Fresca denne uken for å starte ny restaurant i nabobyen.

ALFAZ DEL PI/LA NUCIA

Etter bare et og et halvt års drift setter paret kroken på døren. Grunnene er flere.

– Det er veldig vanskelig å starte en ny restaurant her i avenyen og bygge den opp, meddeler Zizza. Vi har oppdaget at folk her i Alfaz kommer og går. Mange bor her bare i noen måneder før de flytter igjen og da er det komplisert å beholde stamgjester som vi er helt avhengige av for å gjøre en god forretning. 

Han legger til:
– Et annet problem er hvor vanskelig det er å parkere her i området, og det gjelder ikke bare avenyen. Det gjør at folk fra Albir, for eksempel, ikke gidder å komme opp hit. Det finnes knapt folk i gata her både på dagtid og på kveldstid.

Nå skal paret starte på nytt, denne gangen i La Nucia. De vil benytte anledningen til å gjøre om konseptet, og vil hovedsakelig tilby kinesisk mat.

– Kinesisk og italiensk mat er mine spesialiteter, men da vi kom hit tenkte jeg at det beste var å åpne en italiensk restaurant siden det var så få av dem. Men jeg har skjønt at folk her elsker kinesisk mat, og derfor satser vi nå på det. Jeg har hatt kinesisk restaurant både i Italia og flere steder i Asia, og ønsker å servere ordentlig kinesisk mat, akkurat som den vi pleide å spise da vi bodde i Kina. 

Den nye restauranten vil bli etablert i selveste Avenida Marina Baixa. For øyeblikket er paret i gang med å renovere lokalet hvor det vil bli plass til 64 mennesker. 

– Vi håper å kunne åpne i slutten av juni, kanskje før, det kommer litt an på håndverkerne. Her i Spania vet man aldri hvor lang tid det egentlig tar før man er helt ferdig. Men vi gleder oss til å ønske både nye som gamle kunder velkommen, avslutter Zizza.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no