Østfold flyttebyrå

 • Glad han la høstferien til Torrevieja Det ble full klaff med å legge en ferieuke til Torrevieja for Michael Lundberg. La Mata-stranden har fått flere besøk sammen med mamma Liv-Heidi under den siste uken.

Glad han la høstferien til Torrevieja

Michael Lundberg (26) benyttet anledningen til én uke i Syden siden mamma Liv-Heidi Lundberg langtidsleier en leilighet i Torrevieja. Valget angrer han ikke på.

COSTA BLANCA/TORREVIEJA

En antisyklon som har gitt knallvær hele uken og gjør at det varme været holder seg. I alle fall til over helgen.

– Dette været passer meg midt i blinken. Jeg liker ikke å fryse, og i Trondheim var det mildt sagt uggent klokken 06 om morgenen når jeg må opp for å gå på jobb. I og med at mamma leier en leilighet her frem til jul tenkte jeg å bruke en ferieuke og ta en høstferie nå. Men at det skulle være så godt å varmt kom litt overraskende. Men ikke desto mindre gledelig, sier Lundberg. 

– Jeg var her også i mars i år, da synes jeg det var litt for kjølig. Så fremtidige besøk vil bli lagt til høsten for min del. Det er opplagt. At jeg kan spasere rett ut i sjøen som holder 26 grader passer meg også bra. Jeg har en grense for å bade på rundt 25 grader, sier han og smiler.

Det vil være temperaturer opp mot 30 grader til over helgen.

Da han reiste fra Værnes sist lørdag morgen var det beskjedne seks grader. 

– Å få oppleve full sommer på denne tiden av året hadde jeg ikke regnet med. Hele uken har det vært strandliv krydret med minigolf, utendørs restaurantbesøk og masse hyggelige mennesker. Jeg vil suge lenge på denne karamellen etter returen til Norge når høstmørket møter meg lørdag, sier Lundberg.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no