Østfold flyttebyrå

 • Golf-håpet Max ble bedre etter skaden Max har i disse dager med seg golfkøllen overalt, og trener ekstra hardt for å gjøre det bra i turneringen han skal delta i Portugal i juli.
 • Golf-håpet Max ble bedre etter skaden
  Max Risvåg er veldig takknemlig ovenfor sine foreldre, som følger han med overalt og støtter hans interesse for golf. Her er han sammen med moren Elin Lindquist Bergstrand.

Golf-håpet Max ble bedre etter skaden

Max Risvåg er nå klar for en ny turnering. I juli skal han være med i Oceanico World Kids Golf Championship som finner sted i Portugal fra 23. til 27. juli.

ALBIR

Den svensk-norske gutten gleder seg ekstra mye til å delta i turneringen siden han for ikke så lenge siden brakk håndleddet og derfor måtte ta et avbrekk fra golf i flere uker.

– Det var leit med brudd på håndleddet, attpåtil var det på høyre arm, så det ble noen uker uten trening, sier Max. Jeg skulle egentlig ha gips på i seks uker, men så sprakk den etter en måned. Da tok mamma med meg til legen. Der tok de røntgen av håndleddet, og fant ut at bruddet hadde grodd. Da begynte jeg å trene golf med en gang etterpå!

Sist jul var gutten på en stor golfturnering i Florida i USA.  

– Det var en todagers turnering med barn fra hele verden, og det var kjempegøy. Jeg fikk mange gode venner, og det var kult å være sammen med andre som er like opptatt av golf som meg. 

I mai skulle han egentlig være med i en turnering i Skottland som han hadde vært så heldig å kvalifisere seg til. Men så brakk han håndleddet, og turen ble avlyst.

– Det var litt leit, men slikt skjer. Det er viktig å tenke positivt, for da blir alt bra til slutt. Og kanskje det var en mening med at jeg brakk håndleddet, for slagene mine har blitt mye bedre. Jeg tar ikke så hardt i, og det fungerer godt. Til å begynne med gjorde jeg det fordi jeg var redd for håndleddet. Jeg tenkte mye mer på slagene. Det fortsetter jeg nå å gjøre, med veldig gode resultater.

Nå gleder han seg til turnering i Portugal i juli. 
– Det blir gøy å se hvordan det går. Mest ser jeg frem til å konkurrere igjen. Jeg skal også om ikke så altfor lenge være med i en annen turnering i Murcia. 

Han har fremdeles planer om å bli en stor golfstjerne i fremtiden.

– Jeg elsker denne sporten. Egentlig elsker jeg all form for sport, utenom karate og boksing, for det har jeg også prøvd. Jeg skjønner ikke vitsen med en sport som går ut på å slå hverandre ned, det er ikke noe for meg. Men snart skal jeg begynne på turn. Det har jeg aldri gjort før, og det gleder jeg meg til. Jeg tror det vil hjelpe meg til å bli en bedre golfspiller. Fotball fortsetter jeg selvfølgelig med, for det er en annen sport jeg liker veldig godt, avslutter Albirs lille store golfstjerne.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no