Østfold flyttebyrå

 • Hele dagen var en fest Det ble servert god mat og godt drikke da DNKCB feiret klubbhusjubileet.
 • Hele dagen var en fest
  Ordfører Vicente Arques (nr. 2 fra høyre) kom sammen med representanter fra rådhuset på kaffe og vafler. Tidligere styreleder i klubben, Bjørg Svedbergh med blomster.

Hele dagen var en fest

Markeringen av fem-årsdagen til klubbhuset til Den Norske Klubben Costa Blanca ble feiret fra morgen til sent på kveld.

ALFAZ DEL PI

Klokken 11.00 kom ordfører Vicente Arques sammen med flere representanter fra rådhuset. Det ble en hyggelig stund med kaffe og vafler sammen med klubbens medlemmer. På TV-en i lokalet ble det vist en samlevideo med bilder fra de fem årene som har gått siden huset kom på plass. 

– Alle medlemmer var invitert på kaffe og kaker fra klokken 12.00, sier tidligere styreleder i klubben, Bjørg Svedbergh. Det var fullt hus og vi hadde det veldig gøy. Rundt femtiden på ettermiddagen møtte nært 90 medlemmer opp til selve festen. Feiringen foregikk i kjent klubbånd, med sterk frivillig innsats. 

I innledningen ble det servert Cava, og fokus ble satt på 8. mars for fem år siden da huset ble erklært ferdig og medlemmene kunne «flytte inn». 

– Det var høy stemning hele kvelden akkompagnert av Arild Ingebretsen og Jan-Erik Knudsen på trekkspill. Frank Henningsen framførte et hysterisk morsomt dikt til kvinnen, og det ble også en quiz med spørsmål fra klubbens historie. Tove Riege og Kari Biseth Olsen bidro med hyllest-sanger, og etter en fantastisk middag i regi av Grete Ebbel Hestnes og hennes mann Gunnar, var det tid for dans.

Talen til Svedbergh ble tatt godt imot, og startet med: 

– 5 års jubileum som «Herre i eget hus» feirer vi på kvinnedagen. En stor skål og gratulerer til alle kvinnene, som har betydd mye for «herrene» og vårt eget hus!

Den tidligere styrelederen satte fokus på hvordan kreativiteten og innsatsviljen til medlemmene blomstret når det gjaldt å samle inn penger til husbyggingen. 

– Vi hadde bil- og kunstlotteri, loppemarkeder og auksjoner, teater, turer og fester. Medlemmer holdt bursdag- og andre feiringer i klubben og ønsket seg gaver i form av donasjoner. Aktivitetsgruppene donerte, medlemmer donerte, firmaer donerte. Det var en økonomisk dugnad uten like, og vi kom i mål.

Nå gleder Svedbergh og de andre medlemmene seg til neste års jubileum, når Klubben feirer hele 50 år.

– Det er noe alle medlemmene gleder seg til! Mannen min Hans og jeg har meldt oss til festkomiteen. Vi har veldig lyst til å bidra til denne feiringen, avslutter Svedbergh. 

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no