Østfold flyttebyrå

 • I full gang etter sommeren Det var fullt hus da VinoGastro inviterte til høstens første begivenhet på DNKCB.
 • I full gang etter sommeren
  Klubben kan skryte av å ha noen spanske medlemmer, og i forbindelse med begivenheten kom José Maria Salas Arroyo og lagde grillmat for sine norske venner.
 • I full gang etter sommeren
  Lederen av populære VinoGastro, Bjørg Kaspersen, storkoste seg på begivenheten. Hun passet på å få med seg en flaske av Salas Arroyo sin unike olivenolje, som han produserer som en hobby.

I full gang etter sommeren

Nesten 100 personer møtte opp på høstens første begivenhet på Den Norske Klubben Costa Blanca.

ALFAZ DEL PI

Festligheten ble arrangert av aktivitetsgruppen VinoGastro. Et av klubbens medlemmer, spanske José Maria Salas Arroyo, bydde på mat og olivenolje av første klasse. 

– Det er litt uvanlig at så mange medlemmer møter opp så tidlig på høsten siden det er mange som ikke har kommet tilbake fra Norge ennå, sier Bjørg Kaspersen, leder av VinoGastro-gruppen. 

– Men i dag har vi jo besøk av et av våre spanske medlemmer, José Maria Salas, som stiller opp med ordentlig grillmat og litt informasjon om sin olivenolje Tercio de las Torres, som vi selger her på Klubben.

Sammen med spanjolen var Henry Kalsheim, som meldte seg frivillig som oversetter. 

– Jeg kjenner José Maria fra Denia, og da han spurte meg om jeg kunne stille opp, sa jeg selvfølgelig ja. Jeg synes det er veldig hyggelig å besøke klubben i Alfaz, hvor jeg har vært et par ganger tidligere. Det er imponerende hva disse pensjonistene får til. Hvordan de har greid å få seg et slikt flott klubbhus imponerer meg. Det er vel dette man kaller ordentlig norsk dugnad. Jeg har hørt at det blir 50-årsdag på klubben til neste år. Bare det sier jo litt om hvor lenge nordmenn har holdt til her i området.

Styreleder Arne Flaten var også tilstede, og var veldig fornøyd med oppmøte på klubbens sesongstart.

– Jeg ville jo ikke gå glipp av dette, selv om jeg har nokså mye å gjøre for tiden, spesielt i forbindelse med den store dagen neste år. Jeg håper at vi får løst saken om tomten klubbhuset står på før den tid. Det er det vi ønsker oss til 50-års dagen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no