Østfold flyttebyrå

 • Inviterer til ny kollektivutstilling Lederen for Kunstgruppen i Den Norske Klubben Costa Blanca, Margrit Aschim, håper mange finner veien til utstillingen gruppen arrangerer på Casa de Cultura i februar.

Inviterer til ny kollektivutstilling

Kunstgruppen har i en årrekke hatt tradisjon med å organisere kollektivutstilling på Casa de Cultura annethvert år.

ALFAZ DEL PI

Det er en rekke nye utstillere med i 2020-utstillingen som varer fra 14.- 29. februar.

Det er leder for Kunstgruppen, Margrit Aschim, som tar imot Vikingposten når vi kommer på besøk i de flotte lokalene til den norske klubben i Alfaz. Hun gleder seg til en ny kollektivutstilling, som pleier å være veldig populær.

– Dette er noe vi har holdt på med i mange år. Jeg har organisert utstillingen de siste fire årene. Det ligger mye jobb bak, så vi håper at mange kommer innom i år også. 

Kunstgruppen har hele 40 medlemmer, hvorav syv kvinner og tre menn deltar på årets utstilling. 

– Vi møtes en gang i uken og maler, og noen ganger har vi med en veileder som gir oss gode råd. Det er som regel snakk om litt kjente kunstnere i området som vi betaler, men det er ikke noe kurs det er snakk om. Det er bare litt veiledning. Vi har faktisk noen veldig habile malere, andre er hobbykunstnere. Det vi alle har til felles er at vi liker å male. Vi har også med en skulptør og en glasskunstner. I tillegg til deres kunst, vil det bli stilt ut hele 75 malerier under utstillingen på Casa de Cultura.

Vernissasjen finner sted 14. februar klokken 20.00.
– Alle er velkomne, og utstillingen vil stå helt til slutten av måneden. Utstillingen vil være åpen under Casa de Cultura sine åpningstider, og det vil være to kunstnere til stede hver dag i to timer. De kan svare på spørsmål, og kan hjelpe til om det er noen som ønsker å kjøpe noe av kunsten, avslutter Aschim.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

«Jensen Store» åpnet ny butikk i Torrevieja

Mandag åpnet madrasspesialisten «Jensen Store» sin nye forretning i Avenida Cortes Valenciana 52. Det er den fjerde forretningen Stefan Lovén og hans familieforetak åpner sør i Europa.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no