Østfold flyttebyrå

 • Julemarkedssuksess på Costa Blanca Ola og Kari Nordmann på vei opp kirkegulvet. Sjelden kost med bryllupsoppvisning i ”ekte” omgivelser.
 • Julemarkedssuksess på Costa Blanca
  Her ser vi et knippe av de trofaste hjelperne i kirken. Damer som jobber dugnad hele året for julebasaren.

Julemarkedssuksess på Costa Blanca

Julebasaren i Sjømannskirken i Torrevieja ble en stor suksess med over 300 flere besøkende fra i fjor. Også i Albir ble messen godt besøkt.

TORREVIEJA

Til tross for dårlig vær opplevde kirken på La Siesta at det i år ble både et bedre økonomisk resultat og bedre besøk enn under fjorårets julebasar.

- Det gleder oss veldig at så mange tok turen til kirken både fredag og lørdag. Vi hadde 1700 mennesker innom i løpet av helgen og vi omsatte for cirka 5000 euro mer enn i fjor. Totalt hadde vi en samlet omsetning på 29.000 euro. Det er vi strålende fornøyd med, sier sjømannsprest Helge Pettersson til Vikingposten.

Trenger du leiebil i Spania - eller Norge, for den saks skyld? Gratis servicetelefon og prisgaranti

Ved siden av salg av diverse juleartikler og mat i forskjellige varianter, var det underholdning for enhver smak på kirkens julebasarer.

- Vi må takke alle som bidro under helgen. Både brudeshowet lørdag, som Heidis Frisør sto bak, og flamencodansen, ble godt mottatt og hadde stor underholdningsverdi. Jeg må også trekke frem arbeidsgruppen her på kirken som jobber med denne basaren gjennom hele året. De viser stor entusiasme.

Når vi også vet det er økonomiske nedgangstider, er vi veldig fornøyd med at vi faktisk øker omsetningen i år. Det er gledelig. Jeg registrerte også at alle som var innom oss sist helg, både var glade og fornøyde, sier Helge-prest.

Les også: Nå foreligger mobilversjonen av Spaniaavisen/Vikingposten

Sjømannskirken nord på Costa Blanca, nærmere bestemt i Albir/Villajoyosa, hadde også godt besøk og stor stemning under sitt julemarked. Dette foregikk parallelt med basaren i Torrevieja. Etter en litt dårlig start på fredag, da regnet høljet ned den første timen, tok det hele seg godt opp utover helgen.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no