Østfold flyttebyrå

 • Julia og Robert åpnet kafé foran Playa del Levante Robert og Julia Hansen er kjent nord på Costa Blanca for sin skjønnhetssalong Dream Salon. Nå satser de på kafé i Benidorm sentrum.
 • Julia og Robert åpnet kafé foran Playa del Levante
  Barista satser på kaffe av aller høyeste kvalitet, som blir servert av colombianske Miguel Gonzalez Zea.
 • Julia og Robert åpnet kafé foran Playa del Levante
  Robert Hansen ønsker med sitt konsept å gi gjestene et sunt og godt alternativ.

Julia og Robert åpnet kafé foran Playa del Levante

Robert og Julia Hansen var egentlig på jakt etter et lokale hvor de kunne åpne nok en skjønnhetssalong da de så det var plass ledig på selve Plaza Torrejo.

BENIDORM

Da ble paret inspirert til å åpne en kafé i stedet.

Ekteparet tar imot Vikingposten med åpne armer når avisen dukker opp en uke etter den offisielle åpningen, hvor over 100 mennesker var tilstede. De tar med avisen rundt i lokalet som skiller seg ut for sin moderne og elegante innredning i varme og klare farger. På en av veggene henger det en sykkel, som ifølge eieren symboliserer konseptet til kafeen.

– For de fleste representerer sykkelen sunnhet og glede. Det er akkurat det vi satser på å gjøre her. Alt vi serverer av mat og drikke er av ypperste kvalitet, og det er meningen at man skal nyte det i fulle drag.

Aromaen av nykvernet kaffe henger tykt i lufta, og det er ikke hvilken som helst kaffe det er snakk om.

– Lyst på en kopp, sier Robert Hansen muntert. Vi bruker kaffebønder av aller beste kvalitet. Å drikke en kopp kaffe hos oss skal være en opplevelse.

På veggen ved siden av baren henger det en stor svart tavle med alle de forskjellige typene kaffe Barista tilbyr, og det er ikke få.

– Vi kan lage alle typer kaffe for vi har alle de ni grunnlagene man trenger for å gjøre det, fortsetter Hansen. Dere må komme bak baren og ta en titt på kaffemaskinene. De er verdt mange tusen euro hver, og er en sjelden vare. Vi ønsker å bli kjent for den unike kaffen vår slik at folk kommer tilbake. Derfor satser vi på den spanske lokalbefolkningen og utlendinger som bor i området. De vil komme tilbake hit fordi de vet at den beste kaffen får de hos oss.

Men Barista byr på mye mer enn kaffe. Her får man også en opplevelse når det gjelder mat, alt er selvfølgelig hjemmelaget.

– Vi har noe for alle ganer, til og med for veganere. Vi setter fokus ikke bare på smak, men også på presentasjon. Her er alle regnbuens farger representert og jeg er sikker på at det vil få appetitten i gang, smiler forretningsmannen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no