Østfold flyttebyrå

 • «Koko» nær ved å bli dødsoffer for prosesjonslarvene Mia Maria er glad det gikk bra med hunden sin «Koko», som bare er seks måneder.
 • «Koko» nær ved å bli dødsoffer for prosesjonslarvene
  Den hvite flekken på tungespissen til «Koko» vil falle av etter noen dager. Det vil ikke få noen betydning for hunden fremover, sier dyrlege Joaquin Pamies Alarcón.

«Koko» nær ved å bli dødsoffer for prosesjonslarvene

Nå er de ute og marsjerer igjen...

 

TORREVIEJA

Hjemme hos familien Kolstad i Torrevieja ante de fred og ingen fare lørdag ettermiddag da valpen «Koko» brått fikk hoven tunge og pustebesvær. Mye spytt og skum i munnen på den seks måneder gamle valpen gjorde at den ikke fikk puste.

«Koko» går fritt hjemme i hagen og der har familien verken pinjetrær eller andre trær. 
– Jeg var sikker på at «Koko» var trygg der, forteller matmor Gry Kolstad til Vikingposten. 

Hun fortsetter:
– Plutselig begynte «Koko» å sikle noe voldsomt. Vi trodde først han kanskje hadde satt fast noe i tennene. Men da jeg forsøkt å åpne munnen hans skrek han noe veldig og hadde tydelige smerter. Da bestemte jeg meg for å dra til dyrlegen. Vi aner ikke hvordan han kan ha kommet bort i en prosesjonslarve, for vi bor et godt stykke unna trærne de oppholder seg. Den eller de kan ha kommet med vinden sa dyrlegen. Eller vi har tråkket på en og tatt den med oss. «Koko» elsker også å spise sko, den er jo bare seks måneder.

Mandag var familien og «Koko» på sjekk ved Petsworld i Torrevieja. Dyrlege Joaquin Pamies Alarcón forteller at de hadde tre lignende tilfeller forrige uke.

– Det var godt de kom med «Koko» så raskt som de gjorde. Vi fikk lagt «Koko» i koma og ga hunden en kraftig injeksjon av antihistaminer. Det vil gå bra med bikkja selv om han vil miste en liten del av tungen sin. Nå får han antibiotika til tungebiten har falt av, sier Alarcón.
 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no