Østfold flyttebyrå

 • Kommunen ryddet opp - fikk kake i retur av Ola På Rådhuset ble de overrasket da Ola Bakstad (t.v.) dukket opp med kake og konfekt for å takke for innsatsen.
 • Kommunen ryddet opp - fikk kake i retur av Ola
  Bakstad kunne knapt tro sine egne øyne da han oppdaget at all søpla var ryddet vekk utenfor huset hans, og at det hadde blitt satt opp sperringer slik at folk ikke kan kaste fra seg mer søppel på plassen.
 • Kommunen ryddet opp - fikk kake i retur av Ola
  Ola Bakstad møtte nylig opp på Rådhuset med et klagebrev han hadde fått oversatt til spansk. Han tok også med artikkelen Vikingposten skrev om saken hans. Da ble det fart i sakene.

Kommunen ryddet opp - fikk kake i retur av Ola

I to år har Ola Bakstad irritert seg over all søpla som lå strødd omkring utenfor boligen sin. Nå er saken omsider løst.

ALTEA

Når Bakstad kjøpte sitt feriehjem i 2001 gledet han seg til å bli pensjonist slik at han kunne oppholde seg i lengre perioder i Altea. Men gleden ble avbrutt av alt søppelet naboer la fra seg i gaten i et hjørne rett utenfor vinduet hans. 

– Jeg kunne knapt tro det da jeg på morgenen åpnet vinduet og oppdaget at representanter fra kommunen hadde vært der og ryddet opp, sier Bakstad når Vikingposten møter han på plassen foran Rådhuset i Altea. 

– Jeg hadde møtt opp i tredje etasje på Rådhuset bare to dager før. Da hadde jeg med meg et klagebrev jeg hadde fått oversatt til spansk. Jeg hadde også tegnet opp et kart som viste akkurat hvor leiligheten min ligger. Og jeg tok selvfølgelig med Vikingposten og viste dem artikkelen avisen publiserte om saken min. 

Han ble tatt godt imot, og dokumentene han hadde med ble studert nøye. 

– Vikingposten ble de veldig interessert i, og de spurte om de kunne beholde avisen. Det sa jeg ja til. Deretter dro jeg hjem igjen. Overraskelsen var mildt sagt stor da jeg åpnet vinduet to dager etterpå og så at de ikke bare hadde tatt vekk all søpla, men at de også hadde satt på plass sperringer slik at folk ikke lengre kan komme seg inn på plassen for å slenge fra seg mer søppel. Jeg går ut fra at sperringene bare er en midlertidig løsning. 

Han ble så takknemlig at han bestemte seg for å kjøpe en kake og konfekt til representantene på rådhuset. 
– Det er derfor jeg er her i dag. Både kaken og konfekten har jeg med meg. Jeg gleder meg til å gi det til dem. Jeg var nok en smule streng og litt for bestemt da jeg var her sist. Nå skal de få se meg fra min blide side, skøyer han.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no