Østfold flyttebyrå

 • Lisa med da Torrevieja ble spansk mester Norsk-svenske Lisa Opedal er nybakt spansk mester i håndball.
 • Lisa med da Torrevieja ble spansk mester
  Onsdag var hele laget invitert til ordfører José Manuel Dolón og fikk både ros og gaver av kommunen.

Lisa med da Torrevieja ble spansk mester

Mange av håndballjentene fra Club Balonmano Mare Nostrum Torrevieja var også med i sluttspillet tilbake i 2017. Da ble de en bronsemedalje. I år gikk de helt til topps og er spanske mestere.

TORREVIEJA

Etter å ha slått Beti Onak med resultatet 28 - 25 i finalen, kunne jentene i Torrevieja Salud Mare Nostrum feire at de best i Spania. 

Laget ble ifølge referatene ypperlig ledet av Susana Fraile, målvakten var svært sikker på streken, skriver Informacion, som også skryter av forsvaret. 

Jentene fra Torrevieja ledet 18-14 til pause, men motstanderne fra Beti Onak kastet ikke inn håndkle. I en spennende 2. omgang beholdt Torrevieja ledelsen gjennom hele omgangen. Men det var nerver i hallen da Torrevieja ledet 26-23 og fikk en spiller utvist. Men to mål senere var seieren sikret.

Håndballjentene deltok i cadete-klassen, det vil si piker 16. Norsk-svenske Lisa Opedal (15) er en av de talentfulle jentene på laget som vant finalen søndag.

– Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse. Dette er noe jeg hele laget og jeg har trent for siden vi tok bronsemedalje i 2017. Siden da har vi fått med tre nye gode spillere, samtidig som flere av oss har utviklet oss og blitt bedre som lag, sier Lisa Oppedal.

Jentene trener fire dager i uken, to dager med vekter og en dag med løping.

– Med så mye trening vi legger ned er det veldig deilig å få betalt i form av å bli spansk mester. Det motiverer meg til å satse videre, sier Lisa Oppedal til Vikingposten. Vi har en landslagsspiller på laget. Jeg vil fortsette med håndball og se om ikke jeg også kan få en landslagsplass og da for Spania, sier den nybakte spanske mesteren i håndball.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no