Østfold flyttebyrå

 • Mäklarhuset vil utvide - trenger flere ansatte Søren Heinzl (f.v.), Torben Jonsson og Anders Sundstöm trenger hjelp på kontoret for å ta seg av et voksende eiendomsmarked.

Mäklarhuset vil utvide - trenger flere ansatte

I et voksende spansk eiendomsmarked.

 

ORIHUELA COSTA

Mäklarhuset er Sveriges største frittstående meglerkjede med 120 kontorer i Sverige og tre kontorer i Spania. Et kontor er lokalisert på Cabo Roig i Orihuela Costa og et kontor er i Marbella samt et i Nerja.

Danske Søren Heinzl og svenske Torben Jonsson slo seg på lag og startet opp sammen først i Torrevieja, men vokste seg ut av lokalene og har nå hatt kontor på senteret C.C. Cabo Roig siden 2015.

– Mäklarhuset er ikke en franchisekjede, men selvstendig næringsdrivende som har gått sammen i et samarbeid. Det betyr vi har et annet eierforhold enn mange av de andre store svenske meglerfirmaene her, noe jeg tror gjør at vi et litt annet eierforhold til bedriften, forklarer Torben Jonsson. Han solgte sitt første hus på Villamartin tilbake i 1985.

 

Med et voksende eiendomsmarked søker de nå etter to-tre nye ansatte. Ikke bare for å ta vare på dagens kunder, men også lenger frem i tid.

– Vi merker en oppgang og vi tror det vil bli fler og fler som vil søke seg til området mellom Orihuela Costa og La Manga, ikke minst på grunn av den nye flyplassen i Corvera. I dette området er det fortsatt plass til flere, sier Søren Heinzl. Han er kontoransvarlig og har jobbet på Costa Blanca siden 2000.

Tidligere har de omsatt mest nytt, men nå de ser er dreining mot bruktboliger.

– Vi jobber mest mot det svenske markedet og der ser vi fler og fler velger brukt fremfor nytt. Uansett stiller vi noen krav til selger. Vi vil selge best, ikke nødvendigvis mest, sier Heinzl. Vi legger også vår ære i å følge opp kundene også etter kjøpet. De får samme kvalitet rundt huskjøpet som i Sverige, reklamerer Søren Heinzl. 

– Vi er inne i en ekspansjonsprosess og vil satse også i mer i Norge og derfor må vi ha flere ansatte. De må kunne et skandinavisk språk og engelsk, kan de også spansk er det selvsagt en stor fordel, avslutter Torben Jonsson.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no