Østfold flyttebyrå

 • Marfil Smiles utvider tilbudet Nette Elise Bådal og hennes konsept Best Body & Being ble tatt godt imot hos Marfil Smiles. Fra venstre Hilde Rolstad, Nette Elise Bådal og Cuca Marfil Sánchez.
 • Marfil Smiles utvider tilbudet
  Flere møtte opp på åpen dag hos Marfil Smiles for å få mer informasjon om hva hypnoterapi går ut på.

Marfil Smiles utvider tilbudet

Forrige lørdag formiddag var det åpen dag hos den spanske tannlegeklinikken som har åpnet sine lokaler for den norske hypnoterapeuten Nette Elise Bådal.

LA NUCIA

Flere møtte opp for å feire begivenheten sammen med klinikkens innehaver Cuca Marfil Sánchez og nykommeren Nette Elise Bådal.

– Dette er en stor dag for oss begge, sier Marfil Sánchez til Vikingposten. Klinikkens pasienter er nesten samtlige skandinaver, og det er spesielt mange nordmenn. Derfor synes vi at det er et stort pluss å få inn en ny norsk aktør her, som attpåtil har så mye positivt å tilby våre pasienter. Mange lider av tannlegeskrekk, og hos Nette kan man overkomme dette problemet, og hun hjelper jo også folk med å slutte å røyke, noe vi tannleger anbefaler alle å gjøre, for tobakk er som kjent en av munnens største fiender. 

Hun legger til:
– Men jeg synes også at det er veldig fint at de forskjellige nasjonalitetene som bor her i området samarbeider. Det kan vi bare tjene på. Jeg har selv mange norske venner, og har lært veldig mye av dem når det gjelder norsk kultur. Vi mennesker har til syvende og sist mange fellestrekk, men hver sin kultur har sin måte å tenke og gjøre ting på, og her kan vi lære mye av hverandre. 

Bådal viste seg også veldig positiv, og så frem til å begynne å jobbe hos Marfil Smiles.

– Jeg møtte Cuca gjennom norske venner for et par år siden, og vi fant tonen med én gang, sier hun. Siden har både jeg og faren min blitt pasienter her, og er veldig fornøyde med servicen vi får. Og lokalene er jo kjempeflotte. For meg er det en ære å kunne jobbe herfra. Jeg har allerede mottatt en del bestillinger, spesielt når det gjelder å slutte å røyke og gå ned i vekt. Hypnose er en veldig effektiv behandling når det gjelder dette, og det skal ikke så mye til. I noen tilfeller har folk stumpet røyken etter bare en sesjon, som kan vare opp til 90 minutter. Vekthypnose krever litt mer, som regel fire sesjoner.

Marfil Smiles har også fått en ny, norsk ansatt, som begynte å jobbe på klinikken for et par uker siden.

– Det skjer nokså mye her for tiden, smiler Marfil Sánchez. Michelle Krogenaes er vår nye assistent, og vi er veldig glade for å ha henne på teamet. Hun jobbet på Betanien før, og er et ordentlig arbeidsjern.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no