Østfold flyttebyrå

 • Med mat som medisin En av kursholderne er lege og forfatter Sofie Hexeberg, som er kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring.

Med mat som medisin

Gjennom elmercat.no har Nina Midttveit siden 2013 arrangert ulike livsstilskurs i Spania for forskjellige aktører.

LA NUCIA

Nå står et kurs om hvordan man blir kvitt betennelser ved riktig kosthold for tur.

Kurset, med start 25. mars, heter «Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold», og man vil lære hvordan mat kan være årsak til ulike betennelser. Man vil også ifølge Midttveit få kunnskap om hvordan mat kan bidra til å «skru av» betennelse og hvordan man selv kan bruke kostendring som verktøy. 

Kursholderne er Sofie Hexeberg, som er kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og hennes ektemann, Erik Hexeberg, som er spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk med fokus på individuelt tilpassede kostholdsråd. Sofie Hexeberg har gitt ut flere bøker, og en ny bok lanseres i vår.

– Mange har fått en bedre helse og blitt kvitt betennelser ved å legge om kostholdet, opplyser Midttveit. Jeg har gjennom disse årene truffet mange som har vært på kurs med disse og som har fått en vesentlig forbedring av helsen sin og har redusert eller sluttet helt med ulike medisiner. 

– Det er mye lettere å motivere seg selv til å forandre livsstil i selskap med andre i samme situasjon, sier Midttveit. Ved å bo på Akinon Resort kommer man tettere på gruppen og kursholderne, og kan dele erfaringer gjennom gode diskusjoner rundt måltidene og i gruppen.   

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no