Østfold flyttebyrå

 • Nå kan du «ta med deg» TV-kanalene og se dem direkte i utlandet

Nå kan du «ta med deg» TV-kanalene og se dem direkte i utlandet

NRK også med på avtale. 

COSTA BLANCA

Nå kan du strømme alle norske TV-kanaler direkte på reiser i alle EU/EØS-land. Etter at også NRK har inngått avtale med de norske distributørene, er den norske tv-pakken nå komplett.

Dermed er det helt slutt på irritasjonen over at det ikke er mulig å se alle norske tv-sendinger når man er på reise utenfor landets grenser, skriver nettstedet flysmart.no

Til nå har tv-selskapene skyldt på rettigheter når de har blokkert for tv-titting utenfor Norge. EU-regler fra i fjor har imidlertid åpnet opp for at innbyggere i EU/EØS-landene skal kunne ha tilgang til de samme TV-kanalene på reise som det de betaler for hjemme. 

Unntaket har vært NRK fordi det er en kanal som kabelselskapene har en plikt til å formidle gratis og som kundene ikke må betale ekstra for, men nå har også statskanalen sluttet seg til denne ordningen.

Det blir ikke snakk om såkalt geoblokking hvor enkelte programmer ikke blir vist. Alt du betaler for skal være inkludert i direkte-pakken.

Det eneste man trenger for å strømme NRK og de andre kanalene direkte er enten Apple-TV eller rett og slett kopler seg opp via TV-distributørens app på mobilen og en HDMI-kabel.

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no