Østfold flyttebyrå

 • Nytt show med Dizzie-Gunstrøm Tor Erik Gunstrøm er klar med to nye show i mars, med Rainbow på slep...

Nytt show med Dizzie-Gunstrøm

Tor Erik Gunstrøm (76) har som vanlig med seg «Rainbow på slep», og nå kommer de tilbake til Costa Blanca med nye show.

LA MANGA/ORIHUELA COSTA

I fjor gjestet tidligere Dizzie Tunes-medlem Gunstøm og gruppen Rainbow Costa Blanca med sitt show. Det ga tydeligvis mersmak, for nå blir det flere opptredener. 

Showet følger stort sett samme opplegg som sist. Tor Erik Gunstrøm gjøgler og forteller, og viser fram flere av sine roller som komiker. Tryllekunstneren Frederico del Fiasco og Kokken dukker selvsagt opp. I bakgrunnen under denne seansen «binder» Rainbow med vokalist Lars Kristoffersen i spissen det hele sammen.

Etter første del blir det en kort pause før Rainbow entrer scenen for fullt og spiller opp til dans utover resten av kvelden.

Da Dizzie Tunes, etter en årrekke som Norges mest populære gruppe, ble oppløst, fortsatte Tor Erik Gunstrøm sin karriere som komiker og skuespiller i diverse TV-serier. Han er også maler med flere separatutstillinger. Og, den tidligere trommeslageren i Dizzie Tunes, har ikke tenkt å legge karrieren på hylla ennå. 

I et intervju med VG i fjor uttalte han at han ikke kunne tenke seg noe morsommere enn å stå på scenen.
– Her har jeg stått på scenen i 60 år, og folk vil ha bilde sammen med meg. Jeg blir i godt humør av det. Tenk om det motsatte hadde vært tilfelle – at folk hadde kastet tomater etter meg, sa han til VG.

I de siste to årene har samarbeidet med Rainbow opptatt 76-åringen. De har turnert land og strand rundt med showet. 
Vokalist i Rainbow, Lars Kristoffersen, forteller at samarbeidet med Gunstrøm har vært populært. 

– Også i år står en rekke opptredener på  programmet. Avstikkeren til Costa Blanca er noe alle i bandet og Tor Erik setter stor pris på, sier Kristoffersen.

Rainbow består i dag av vokalist Lars Kristoffersen, Marius Molstad på gitar og Per Bakkelund på trommer. Tidligere Rainbow-medlem, Roy Morten Andersen som bor på La Manga, gjør en gjesteopptreden med gruppen.

Etter planen blir det to show denne gangen. Det første på restaurante La Luna på Orihuela Costa 2. mars og dagen etter 3. mars er det La Manga Norte, som ligger ved båthavnen Thomas Maestre ute på La Manga-stripen, som får besøk.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no