Østfold flyttebyrå

 • Oppstartsproblemer for ny norsk frisørsalong Sissel Vikse Falch tar utfordringene ved åpningen av sin nye frisørsalong på strak arm. I bakgrunnen ser vi strømaggregatet hun fikk satt opp i all hast.
 • Oppstartsproblemer for ny norsk frisørsalong
  Thea Gjerde (t.v.), Noelia Martinez Karlsson og Sissel Vikse Falch hadde nok å henge fingrene i da Vikingposten var innom den nye salongen tirsdag.

Oppstartsproblemer for ny norsk frisørsalong

Sissel Vikse Falch måtte improvisere på åpningsdagen.

LA ZENIA

Mandag åpnet hun sin femte Appeal frisørsalong på Via Park I-senteret i Orihuela Costa. Men den driftige Sandnes-kvinnen måtte improvisere.

Mandag ble Vikse Falch lovet strøm til salongen og strøm kom som lovet. Men problemet er at det er lagt opp til 3-fase i det tidligere restaurantlokalet. Salongen skal ha 1-fase.

– Det betyr at vi måtte legge inn en ny bestilling hos strømleverandøren Iberdrola, og da får vi ikke elektrisitet i kontaktene våre før over helgen, forteller Sissel Vikse Falch.

Til tross for problemet er salongen åpen. Den midlertidige løsningen er et strømaggregat.

– Vi må være litt oppfinnsomme. Med aggregatet får vi i det minste gjennomført alle timene som er bestilt. Det har vært stor pågang med fulle lister siden vi annonserte at vi åpnet vår femte Appeal-salong her på senteret.

Hun fortsetter:

– Jeg skulle gjerne ha hengt opp plakater på fremsiden av senteret for å vise hvor salongen ligger, som alle de andre forretningsdrivende her har. Men jeg ble stoppet av advokaten for senteret om at det måtte godkjennes før jeg kunne henge de opp. Litt uforståelig for meg, men ok. Det er et nytt system å forholde seg til her, det må jeg bare respektere. Uansett virker det som om kundene finner oss.

Fra mandag er det et sterkt mannskap på plass i den nye salongen.

– Datteren min Thea, som starter som frisørlærling neste år, og fast ansatt Noelia Martinez Karlsson får hjelp fra min daglige leder fra Norge over helgen. Hun kommer for å få på plass rutiner lik de vi har i våre norske salonger, sier Sissel Vikse Falch.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no