Østfold flyttebyrå

 • Ordføreren møtt med krav fra beboere sør i Torrevieja

Ordføreren møtt med krav fra beboere sør i Torrevieja

Særlig en sak som opptar innbyggerne.

 

TORREVIEJA

Sist uke møtte ordfører José Manuel Dolón beboere fra Mar Azul, Eliseos Playa, Los Chimos og Playa Verde, sør i Torrevieja.

Det  var  særlig en sak som opptok beboerne, badeplassene mellom Cala Ferris og La Veleta som ligger få meter fra boligene til mange av de fremmøtte.

De ba om at kommunen forhindrer forfall og letter adkomsten for de badende. I tillegg ønsket de seg bedre vedlikehold av grøntområder og gater i området.

Ordføreren lovet at han personlig skulle besøke området sammen med kommunebiologen og byråden med ansvar for strendene. Han inviterte også representanter for beboerne til å være med, slik at de sammen kunne se på tilstanden i området. 

Ordføreren hadde bedt om å få med seg en representant for renholdsetaten på møtet. Beboernes ønsker ble notert og det ble lovet at disse skulle følges opp.

Ordføreren lovet også at han skal gripe inn for å få satt i stand barne- og lekeparken, som ligger ved strandpromenaden. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Sjokkert over norsk hundeimportstopp

Etter mye frem og tilbake har Mattilsynet tatt en endelig avgjørelse om at man ikke kan importere hunder fra Spania til Norge med mindre man kan bevise at hunden har vært under eiers kontroll i minst seks måneder eller er kjøpt fra en oppdretter.

Måtte stenge strandbarene

Det har i det siste vært mye snakk om hva som har skjedd med de populære strandbarene som vår etter vår har dukket opp utenom i år.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no