Østfold flyttebyrå

 • Roys forretning gir store ringvirkninger Idrettsfaglærer Elisabeth Andersen skryter av både opplegg og oppfølging av Roy Pedersen under deres ukelange treningssamling i Torrevieja.
 • Roys forretning gir store ringvirkninger
  Det var ingenting å si på innsatsen til elevene ved RE og Horten videregående skoler på La Mata-stranden forrige uke.

Roys forretning gir store ringvirkninger

Mange legger treningsleir til Torrevieja.

TORREVIEJA

Det er en ubetinget suksess å arrangere treningssamlinger i Torrevieja. Siden 2011 har Roy Pedersen tilrettelagt samlinger for idrettslag, skoler og egen fotball- og håndballskole i Torrevieja.

I forrige uke var det Horten og Re videregående skoler som var på én ukes treningsleir arrangert av Pedersen sitt nye spanske selskap Active Travelling Spain.

– Hittil i år har vi hatt 7500 hotellovernattinger, og vi venter en stor gruppe nedover igjen nå. Så innen året runder vi 8000 overnattinger. Det er selvsagt også hotellene vi benytter veldig godt fornøyd med. Vi fyller jo opp sengeplasser utenfor sesong, sier Roy Pedersen med et smil.

På La Mata-stranden er det konkurransemodus for elevene ved toppidrett, håndball og breddeidrett som fokus ved de to videregående skolene. Konkurransene denne ettermiddagen er i Mesternes Mester-format.

– I dag er det lagånd og samarbeid som er i fokus. Seks ulike øvelser utfordrer lagene hverandre i. Det er høy puls og maks innsats fra alle, sier idrettsfaglærer Elisabeth Andersen.

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? I vår bransjeguide finner du hjelp

Alt i alt teller reisefølget hele 84 personer under turen til Costa Blanca. 
– Vi har hatt et flott ukes opphold som er mer enn vellykket. Det er et bra opplegg med dyktige ledere. Det er godt mulig vi kommer på nye samlinger, sier Andersen.

For Pedersen arrangeres det turer gjennom nesten hele året.
– Vi har en naturlig nok en stille periode i desember og januar. Men vi forventer å runde 10.000 overnattinger i 2019, kanskje flere, sier en optimistisk reisearrangør.

Nå venter han på at kommunen skal iverksette tiltakene med å oppgradere idrettsanlegget i byen.

– Det er lovet en oppgradering på 800.000 euro med både nye fotball- og løpebaner. Det ser jeg frem i mot. Det er ikke til å komme i fra at vi har mistet mange mulige turer hit på seniornivå i Norge. Ene og alene fordi anleggene her ikke står til hva de er vant til av fasiliteter i Norge. Når det er sagt må jeg legge til at både servicen og hjelp når det gjelder lege og sykehus er helt på topp.

– Vi har planer om også matkurs og opplevelsesturer i fremtiden, avslutter Roy Pedersen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no