Østfold flyttebyrå

 • Satte stopper for innbruddsbande på Costa Blanca

Satte stopper for innbruddsbande på Costa Blanca

Seks personer pågrepet - se video her. 

 

COSTA BLANCA

Guardia Civil har arrestert seks personer som tilhørte en bande som har begått innbrudd i en rekke spanske provinser. Politiet kunne gå til pågripelser etter at et innbrudd i en bolig i Guardamar gikk galt. Her ble to av tyvene overrasket av eieren. En av tyvene ble stukket i armen med et skrujern før de stakk fra stedet i en ventende bil.

Men med dette utgangspunktet ble det litt enklere for politiet å finne tyvene. De ble sporet til Batres i Madrid. Etter hvert fant politiet ut at de tilhørte en bande som opererte over det meste av Spania. Den hadde en leder som bestemte hvor man skulle bryte seg inn, hvor neste oppdrag var.

Innbruddsbanden hadde utstyr til å få opp det meste av dører. De forsøkte alltid å innta boliger som så tomme ut på morgenen, gjerne etter at beboerne hadde gått ut eller på jobb. Så tok man seg inn og tok med seg det man kom over av verdisaker.

Tyvgodset tok de med seg og solgte videre i Madrid hvor de også bodde.

Banden besto av fem menn og en kvinne mellom 24 og 40 år. Fire sto for selve innbruddene, mens to siste hadde andre oppdrag.

5. april ble tre medlemmer av banden stoppet i Valencia etter en biljakt. Da hadde de gjennomført flere innbrudd i Xativa. Resten av banden ble tatt tre dager senere i Madrid-området.

Se video under her: 

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no