Østfold flyttebyrå

 • – Som å starte med blanke ark Tone Martinsen har brukt karantenetiden godt og pusset opp lokalene før hun åpnet dørene sist onsdag.

– Som å starte med blanke ark

Tone med reåpning samme dag som hun åpnet i 2005.

TORREVIEJA

På dagen 15 år siden åpningen i 2005 var det reåpning etter en tøff periode for Tone Martinsen (50) og hennes «Kvikk-Baren» i Torrevieja.

Etter måneder med nedturer kom det endelig en opptur for Martinsen.

– Jeg burde kanskje ventet noe lenger med å åpne, men jeg hadde bestemt meg for at det måtte bli å «nyåpne» på 15-års dagen for baren min. På mine 30 år i bransjen har jeg aldri måtte holde stengt så lenge som under denne perioden siden mars. De gangene jeg har flyttet på meg har det kun tatt uker før jeg har åpnet igjen. Det er godt å kunne å åpne dørene og ikke minst her jeg får tatt en skikkelig overhaling av lokalet. Det blir litt som å starte med blanke ark, sier Tone Martinsen.

På grunn av rot med regnskapene fikk Martinsen først en tilleggsskatt på 8500 euro, siden har det kommet et krav på ytterligere 5000 euro.

– Jeg føler meg ganske så uskyldig i dette. Jeg har stolt fullt ut på at regnskapet var i orden. Det er jo derfor jeg har andre til å ta seg av det, siden det er sjanseløst å holde orden på dette selv. Så jeg fikk 5000 euro på toppen av de 8500 euroene jeg allerede har betalt. Nå venter jeg på svar fra skattemyndighetene om jeg får delt dette opp. Jeg tror det går i orden siden jeg har fått ny regnskapsfører som jeg allerede har fått stor tillit til. De har ryddet opp i alt som var galt.

– Jeg blir ikke yngre og det har vært noen runder i tenkeboksen underveis om jeg skal flytte tilbake til Norge eller bli. Men jeg har det fortsatt i meg at jeg nekter å gi meg. Med motgang kommer også motivasjon om at dette skal jeg klare. Samtidig elsker jeg sola og varmen her på Costa Blanca, så "hjemreisetanken" har jeg lagt på hylla. I hvert fall for en god stund, avslutter Martinsen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no