Østfold flyttebyrå

 • Tom ble ransoffer midt på lyse dagen Tom Gunder Nymoen greide knapt å reagere da to rumenske jenter stjal fra ham klokken, men de greide ikke å ta lommeboken og mobilen hans.

Tom ble ransoffer midt på lyse dagen

Tom Gunder Nymoen fikk seg en stor overraskelse da to unge jenter hev seg over han på gaten og sa han var sexy. Det viste seg å bli en dyr affære.

ALFAZ DEL PI

Mannen fra Larvik, men som bor på Trones på Namskogen, tilbringer noen uker på Alfaz del Sol sammen med sin mor. Fredag dro han en snartur til det ukentlige markedet i byen. På veien hjem stakk han en snartur innom Costa Blanca Supermercado for å kjøpe en loff. Deretter gikk han veien opp mot Casa de Cultura. Like før han nådde kulturhuset kom det to jenter midt i tjueårene mot han og spurte om han hadde en sigarett. 

– Jeg fattet øyeblikkelig at det måtte være ugler i mosen da de begynte å si «You look so sexy». De snakket gebrokkent enkelsk, og jeg er nokså sikker på at de var rumenere. Hun ene var mellomblond, hun andre litt mørkere.  Begge hadde et vanlig utseende. 

Nymoen bare fortsatte å gå, og siden han viste lite interesse for smiskingen forsvant jentene. Men da han kom mot den siste rundkjøringen som leder mot Alfaz del Sol, dukket den ene jenta opp på nytt. Denne gangen var hun i selskap med en ny jente.

– De kom fort mot meg og hun ene hoppet rett opp i fanget på meg der jeg stod, forklarer Nymoen. Alt gikk veldig fort, men jeg kjente at klokken min var borte. Jeg tok godt tak i den ene jenta som raskt ga klokken min til den andre jenta, som begynte å løpe vekk fra oss. Jeg ble bekymret over lommeboka og mobilen min, men greide ikke å reagere før jeg oppdaget at de ikke var alene. Bare noen meter fra oss stod det parkert en blå bil. Plutselig kom det en mann ut av bilen. Med raske skritt kom han mot meg.

– Jeg må innrømme at det hele så litt skummelt ut. Jeg var ikke i tvil om at han hadde tenkt å angripe meg og forberedte meg på en real kamp. Da skjønte mannen at han hadde kommet borti feil fyr, og plutselig bare snudde han seg og løp tilbake til bilen. 

Nymoen fortsetter:

– Jeg løp etter ham, ville jo ha tilbake klokken min, men i løpet av noen sekunder var alle tre i bilen og kjørte vekk. Klokken ser jeg nok aldri igjen. Det er veldig leit da det er en klokke jeg har arvet og som jeg var veldig glad i. 

Han fikk så en kamerat som snakker spansk med seg til politiet for å anmelde saken.

– Politiet sa de skulle gjøre så godt de kunne for å finne de skyldige, men jeg har ingen forhåpninger om å få tilbake klokken. Det jeg ønsker er å advare andre mot disse tre. Tenk om de angriper et eldre menneske, da kan det gå riktig galt. Bilen var altså blå, og jeg fikk med meg bilnummeret, som er 8115 CDR, sier Tom Gunder Nymoen til Vikingposten.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no