Østfold flyttebyrå

 • Venter 35.000 besøkende på gigantisk Oktoberfest
 • Venter 35.000 besøkende på gigantisk Oktoberfest
  Byråd for utlendinger, Jessica Gommans, sier at kommunen er fornøyd med at Oktoberfest har blitt lagt til La Nucia.

Venter 35.000 besøkende på gigantisk Oktoberfest

Flytter gigantarrangement.

 

LA NUCIA

Den berømte ølfestivalen vil finne sted fra 1. til 12. oktober på parkeringsplassen til Estadi Olímpic Camilo Cano. Det forventes over 35.000 besøkende.

Det er første gang festivalen blir holdt i La Nucía. Det vil bli satt opp et gigantisk telt, der alle deltagere kan glede seg over ekte øl i bayersk stil. 

– I tillegg til det typiske tyske ølet kan man smake på typiske tyske matprodukter, og det vil også bli tradisjonell tysk dans av en gruppe som kommer til La Nucia og Oktoberfest kun for oss, meddeler byråd for utlendinger, Jessica Gommans. 

Den planlagte åpningstiden for Oktoberfest vil være hverdager fra klokka 18.00 til 12.00. Helligdager og søndager vil det være utvidede åpningstider.
– Hele 18.000 liter øl vil bli distribuert og vi forventer mer enn 35.000 besøkende. Vi vil virkelig gjøre det beste ut av denne festen, som er så populær. Vi vil blant annet samarbeide med busselskaper for å koble Oktoberfest til andre kommuner, som for eksempel Benidorm. 

Det forventes at Oktoberfest vil promotere La Nucia i stor grad.

– Vi er veldig fornøyde med at Oktoberfest nå vil arrangeres i La Nucia nettopp på grunn av dette. Det nye hotellet på sportsplassen vil stå ferdig i god tid før festen, og vi regner med at mange tilreisende som kommer for å oppleve festen vil booke seg inn der. Mange vil bli bedre kjent med denne flotte landsbyen, og vi regner med at turismen hit vil øke nokså mye takket være denne festen. 

– Men dette er hovedsakelig en fest som er ment for å ha det gøy for alle kommunens nasjonaliteter. Oktoberfest er jo en internasjonal fest som er veldig populær. Vi lover at de som kommer ikke vil bli skuffet, legger byråden til.

Denne saken handler om

Kommentarer



På forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no