Østfold flyttebyrå

 • Vil gjenta drosjesamarbeid i Torrevieja og Orihuela Costa

Vil gjenta drosjesamarbeid i Torrevieja og Orihuela Costa

Det er transportmyndighetene i regionen som har siste ordet, men i Torrevieja og i Orihuela er man beredt til å gjenta samarbeidet fra i fjor.

TORREVIEJA

I fjor sommer kunne drosjer fra Torrevieja ta med seg passasjerer tilbake etter å ha kjørt til for eksempel handlesenteret Zenia Boulevard. Og motsatt kunne drosjer fra Orihuela Costa ta med seg passasjerer etter å ha levert i Torrevieja. 

I begge kommuner er man fornøyd med erfaringene fra i fjor og vil gjenta samarbeidet. 

– Det fungerte veldig bra i fjor og ga gode resultater, sier byråd Javier Manzanares i Torrevieja. Han sier videre at det er en glede at denne typen avtaler kan gjøres mellom drosjesjåfører i Torrevieja og Orihuela, men også mellom to kommuner som styres av forskjellige politiske parti.

Som i fjor ønsker kommunene å begrense samarbeidet til perioden mellom 16. juni og 15. september, som er tiden med flest turister. Drosjeholdeplassene i Torrevieja, som inngår i avtalen er ved Paseo de la Libertad, på industriområdet, ved busstasjonen og det offentlige sykehuset.

På Orihuela Costa er det holdeplassene på Playa Flamenca, Zenia Boulevard, Cabo Roig og Villamartín som omfattes av denne avtalen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no